Pratite nas na
Početna strana > Stolovi i stolice > Barske stolice


Barske stolice

Neizostavan element u opremanju enterijera su svakako stolice. Oduvek je tako bilo. Međutim kako se trendovi u enterijeru menjaju, a akcenat je bačen na prostore koji su otvoreni, prostorije koje su povezane, tako da današnji savremeno opremljen stan podrazumeva kuhinju povezanu sa trpezarijom koju vrlo često deli pult, šank, kuhinjsko ostrvo ili nešto slično, a ukras takvog prostora su svakako barske stolice.

Takodje, enterijeri restorana i kafića sve više nalikuju dnevnim boravcima i poprimaju udobnost koju nam isti pružaju ne mogu se zamisliti bez barske stolice. Jednostavno su vlasnici ugostiteljskih objekata prepoznali važnost uređenja enterijera i te investicije im se višestruko isplate.

Odabir stolice će zavisiti i od visine ploče stola za koji su namenjene. Zavisno od visine i građe svakog pojedinca, različite vrste stolica i njihovih naslona stvaraće različite ugođaje, a kako biste odabrali onu  pravu, pažljivo  sagledajte više modela.
Primenom barskih stolica u enterijeru, takav prostor je ugodniji, praktičniji za život i rad.  Ne samo po Vašim estetskim standardima, već i dimenzijama prilagođenim Vašim potrebama.
 

Barska stolica T71

9.120  8.290  rsd