Pratite nas na
Početna strana > Kreveti


Kreveti


Prodavnica nameštaja MOJ DOM vam nudi veliki izbor najrazličitijih modela vrhunski izrađenih kreveta, u bezbroj nijansi dekorativnih pokrivnih i zaštitnih prekrivnih boja.

*Klikom na naziv željene kategorije kreveta, otvoriće se stranica sa nazivima modela kreveta. Ponovnim klikom na naziv željenog modela otvoriće se stranica sa opisom i dimenzijama kreveta, kao i odgovarajućim cenama.


Kreveti od punog drveta 

Kreveti od punog drveta, parene bukovine, odlikuju se izuzetnom stabilnošću, čvrstoćom, izdržljivošću i trajnošću. Kombinacija prirodnog materijala, modernog dizajna, kvaliteta izrade i prvoklasne završne obrade kreveta, obezbediće vam mirne noći, bezbolna jutra i zdravo i odmorno telo.

Kreveti brenda Takto , izrađuju se u dva proizvodna programa:  Kreveti Exclusive i Kreveti Economic .

Kreveti Exclusive

Kreveti Exclusive su masivni kreveti, izrazite čvrstoće i stabilnosti. Ovo su visokokvalitetni kreveti koji dominiraju prostorom. Idealni su u "double" varijanti, tj. kao bračni kreveti, jer tada njihov estetski kvalitet dolazi do potpunog izražaja.

Kreveti Exclusive se prave u standardnim dimenzijama, u širinama od 80 do 180cm i dužinama 190 i 200cm, kao i ekstra dužinama 210 i 220cm, koje se dodatno naplaćuju. Kreveti iz ove linije se rade se sa stranicama debljine 4cm. Visina kreveta do vrha letvica (gde naleže dušek) iznosi 28cm, a najviša tačka kreveta varira u zavisnosti od visine uzglavlja kreveta. 

Kreveti Economic

Kreveti Economic su jednostavnijih, ali ništa manje smelih linija, mekih, zaobljenih ivica. Kreveti iz ove kategorije su lako uklopivi uz ostale komade nameštaja. Ovo su kreveti kod kojih je ekonomičnost iznad isticanja.
Pogodni su i u "singl" i u "double" varijanti, odnosno kao kreveti samci i bračni kreveti. Svi modeli iz kategorije Economic su idelani za dečije sobe, kao dečiji kreveti, kreveti za mlade, ali i za starije. 

Kreveti Economic se proizvode u dimenzijama, širine od 80 do 180cm i dužine 190 i 200cm, kao i vanstandardne koje se dodatno naplaćuju. Debljina stranica kreveta iz ove linije je 2-2,5cm. Visina kreveta do vha podnica je 27cm, a najviša tačka kreveta varira u zavisnosti od visine uzglavlja. 

Svaki model, bilo da je iz programa Kreveti Exclusive ili Kreveti Economic, u svom standardnom sastavu sadrži letvice, odnosno podnice, izrađene takođe od bukovine. 

Kreveti i kreveti-sofe su atestirani u zavodu za kontrolu nameštaja pri Šumarskom fakultetu sa najvišim ocenama Q-I za izdržljivost i kvalitet materijala i izrade.

Metalni kreveti


Kreveti od metala su vrlo kreativnih i neobičnih oblika, prepuni detalja, što doprinosi opštem utisku raskoša i komfora. Odikuju se poluručnom izradom, originalnom formom, taktilnom vrednošću površine i specifičnom tehnikom plastifikacije.

Krevet od metala svojim kvalitetom i dizajnom definitivno postaje glavni, dominirajući detalj spavaće sobe.
Metalni kreveti se izrađuju uglavnom kao bračni kreveti i to širine 140 i 160cm, pojedini modeli u "samac" varijanti širine 90 i 120cm, i dužine 200cm.

Svi metalni kreveti (osim Okruglog kreveta ) kao podlogu u svom standardnom sastavu imaju latoflex letvice (elastična podloga bez mehanizma za podizanje), postavljene u jedan ili dva drvena rama širine 60, 70, 80 ili 90cm, u zavisnosti od dimenzije kreveta.