Pratite nas na
Početna strana > Stolovi i stolice


Trpezarijski stolovi i stolice


Trpezarisjki stolovi i stolice iz naše ponude su rađeni od bukovog drveta, pa ih odlikuje viskok kvalitet, a samim tim i trajnost. Reč je o vrsti nameštaja kakvu ne kupujete često i od koje očekujete da krasi vaš dom mnogo godina.
Značajan deo nameštaja koji proizvodimo se izvozi u Evrposku uniju, pre svega u Nemačku i Holandiju, što ne bi bilo moguće da nisu zadovoljeni visoki standardi kvaliteta i završne obrade.
 

Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi su mesta gde se okuplja porodica, gde dolaze prijatelji i gde se obeležavaju svi važni datumi u vašem domu. Zato je neophodno da budu ujedno i kvalitetni i dovoljno veliki, ali i stilski odgovarajući vašem domu i vašim potrebama.

Naši trpezarisjki stolovi su izrađeni od bukovog drveta visokog kvaliteta, sa pločama od furniranog medijapana. U zavisnosti od vaših potreba, na raspolaganju vam je širok spektar boja i nijansi. Možete izabrati neki od transparentnih premaza, ali i pokrivnu boju.
 

Trpezarijski stolovi na razvlačenje

Uz pomoć mehanizma za razvlačenje, trpezarijski stolovi dobijaju jednu veliku prednost i postaju mnogo praktičniji za vaš dom. S jedne strane, u standardnim dimenzijama oni su praktični po pitanju uštede prostora, kao i sa estetskog stanovišta. S druge strane, po potrebi se na vrlo jednostavan način mogu progužiti i omogućiti dodatni broj mesta za stolom, što je izuzetno praktično u prilikama kada očekujete veći broj gostiju. Tako sto dužine, na primer, svega 80 santimetara može postati čak duplo duži.
 

Trpezarijske stolice

Stolice od parene bukve odlikuje izuzetna trajnost. U ponudi su trpezarijske stolice različitog izgleda i u različitim bojama i dezenima, tako da su lako uklopive u ostatak vašeg enterijera. Za tapaciranje se koristi eko koža ili mebl.
 

Ugaoni set – više nego funkcionalno

Ugaoni setovi su izuzetno praktična rešenja za trpezarije. U standardnoj ponudi ugaone setove čine sto, dve ugaone klupe, ugaona stolica, obična stolica i hoklica. Možete sami odrediti koje elemente bi vaš ugaoni set trebalo da sadrži. Ugaoni setovi omogućavaju da se na minimalnom prostoru smesti određen broj ljudi.Trpezarijski stolovi i trpezarijske stolice našeg  programa kao i  elementi za dnevni boravak  stiker
(garniture, dvosedi, trosedi, fotelje, klub stolovi...)  izloženi su
samo u Salonu 1
, na Petlovom brdu.

*Klikom na naziv željene kategorije otvoriće se stranica sa nazivima proizvoda.
Ponovnim klikom na naziv željenog modela otvoriće se stranica sa opisom proizvoda, dimenzijama i njima odgovarajućim cenama.


 TON SKALA / VODENI BAJC 

* Boje na ekranu mogu znatno odstupati od orginalnih, pa ne možemo garantovati 100% podudarnost.

Trpezarijski stolovi i stolice - napomena:

Cene koje su izražene u kategoriji trpezarijski stolovi i stolice su cene za poručivanje putem interneta. Za užu  teritoriju Beograda naš  prevoz i montaža su GRATIS! 
Isporuka se vršiti kurirskom službom. Cena za usluge isporuke kurirske službe zavisi od težine i gabarita konkretnog proizvoda (između 750 i 2500 din).