Pratite nas na
Početna strana > Blog > Dušeci - idealan Novogodisnji poklon

Dušeci - idealan Novogodisnji poklon

Da li ste razmišljali koji je najorginalniji poklon koji ćete kupiti svom detetu za Novu godinu? U ovom tekstu ćemo Vam pomoći da rešite pitanje poklona.

Ukoliko smatrate da treba da promenite dušeke u dečijoj spavaćoj sobi, idealan poklon za praznike su antialergijski dušeci bez žičanog jezgra . Sigurno se pitate da li je to realno, da li će se dete obradovati takvom poklonu? Naravno da hoće, jer ukoliko su dušeci na kojima spavaju neudobni, dešava se da se probude ne naspavani, žale se na bol u glavi, vratu, samo oni znaju kakav je osećaj na takvim dušecima, pravu sreću će pokazati kada na svom krevetu vide anatomske dušeke. Dušeci bez žičanog jezgra su postali san svima, jer naučno je dokazano koliko su ljudi raspoloženiji ujutru kada se probude na dušecima bez žičanog jezgra od onih koji spavaju na drugim dušecima. Ispitivanje je radjeno i na deci uzrasta od 5.-15.godina, i možete samo da pogađate koji su rezultati. Ona deca koja spavaju na ortopedskim dušecima bez žičanog jezgra, znatno su razigranija, energičnija, i veselija od one dece koja spavaju na drugim dušecima. Tinejdžeri su u školi skoncentrisani, kod kuće veseli, jer ni manje ni više njihov san je bio mnogo bogatiji i spunjeniji na dušecima bez žičanog jezgra. 

Dušeci- svrha ortopedskih zona


Antialergijski dušeci koji u svom sastavu imaju ortopedske zone tvrdoće znatno su bolji od onih koji nemaju. Zamislite kad legnete na dušek koji tačno zna koji deo tela kako da Vam namesti, pa zar ti dušeci ne zaslužuju pravu naklonost? Ortopedske zone tvrdoće će Vam pomoći da se odmorite, da spavate u jednom položaju tokom čitave noći, a, i ako se okrenete brzinom svetlosti će se prilagoditi Vašem telu i držaće ga u pravilnom položaju tokom cele noći. Najbolji su oni dušeci koji u svom sastavu imaju 7. ortopedskih zona tvrdoće, jer ništa manje nije važno stopalo od kičme i vratnog dela. Napravljeni su takvi dušeci da se i najmanji deo tela prilagodi tvrdoći koja mu je potrebna. Sve ovo je veoma važno, jer osmočasovni odmor je najbitniji u toku dana, i zato treba da bude kvalitetan, zato dušeci moraju biti udobni, i prilagodjeni Vašem telu. Kada je odmor i zdrav život u pitanju, cena ne treba da igra glavnu ulogu, zato i postoje razne pogodnosti plaćanja, da bi svaki čovek mogao sebi da priušti, nešto čak i skuplje nego što mogućnosti dozvoljavaju. Pravi dušeci tj, pravilni snovi su izvor zdravlja. Gotovo svuda možete platiti na rate, tu ratu tokom meseca neće osetiti, ali za to vreme ćete se naspavati, odmoriti i uživati na Vašim dušecima. Osećaćete se kao da spavate na oblaku, osećaj mekoće i tvrdoće u isto vreme, pravilno držanje tela u toku ležanja, osmeh na licu kada se probudite, dečiji smeh koji je nešto najbolje što može da Vam se desi kada oči otvorite, sve to vredi svaki dinar koji odvojite za takve dušeke.

Tako da ukoliko ste ovo pažljivo pročitali, zapamtili, trebalo bi da potražite idealan dušek za Vas ili Vaše dete. Niko Vas više neće voleti i nasmejati nego Vase dete kada bude videlo da antialergijski dušeci krase njihov krevet u Novogodišnjoj noći.

Pogledajte naš izbor dušeka ovde .

Želimo Vam Srećne Novogodišnje i Božićne praznike.