Pratite nas na
Početna strana > Dušeci > Dušeci DREAMTEC - bez žičanog jezgra > LATEX dušeci 21cm


LATEX dušeci 21cm


Relativno noviji prirodni materijal koji je u SAD-u i Zapadnoj Evropi brzo našao primenu u proizvodnji dušeka i jastuka zahvaljujući svojoj osobini da odbija sve vrste grinja koje izazivaju različite tipove alergija. Kasnije tokom dugogodišnjih istraživanja, dokazano je da upotreba LATEX dušeka sa više ortopedskih zona tvrdoće pomaže u lečenju bolesti kao što su hronični poremećaji spavanja i razni degenerativni procesi.
7. ortopedskih zona koje se još nazivaju i zone komfora postižu se nizom ventilacionih otvora vertikalno i postavljenih duž dušeka, a preko horizontalno postavljenih ventila pružaju visoku higijenu i transpiraciju vazduha.

Stepen tvrdoce duseka * Preporuka : Latex dušeci se preporučuju osobama sa problemima sa leđima i kičmom i onima koji pate od nesanice i bilo kakvog hroničnog poremećaja sna. Latex dušeci namenjeni su osobama koje vole mekšu podlogu za spavanje. Dušeci su nosivosti do 120kg gde se za osobe preko 75kg uz dušek predlaže upotreba latoflex elastične podloge za dušek.

Garancija: 5-15 godina