Pratite nas na
Početna strana > Jastuci


Jastuk SMART

Cena:1.626  1.390  rsd

Šifra:jastuk_smart

Robna marka:Moj Dom

011/2370-490
Prosečna ocena: 4.00
Broj glasova: 1
 

Jastuk SMART sa Aloe verom

Dimenzije jastuka: 50 x 70cm

MemoForm  Jastuk SMART   je napravljen od specijalnih AirSoft vlakana. Posebnim tehnološkim postupkom vlakna su obogaćena sertifikovanim ekstraktom Aloe vere.
 

Tehnologija za proizvodnju AirSoft vlakana preuzeta je i unapređena od proizvođača moderne skijaške opreme, a sada prvi put primenjena u proizvodnji jastuka. Visoka tehnologija ovih materijala, primenjena na pravi način, omogućava Jastuku SMART da ima izuzetne toplotne karakteristike, a da istovremeno bude ULTRA LAK I MEKAN.

Clima Control je sistem koji omogućava samoprovetravanje, regulaciju toplote i vlage u Jastuku SMART.

Vlakna AirSoft punjenja prenose toplotu i vlagu akumuliranu u toku spavanja na mikro-kapilarne linije Clima Control sistema koje je odvode iz jastuka regulišući tako njegovu temperaturu i vlažnost. Osim trenutnih efekata prijatne temperature i smanjenog znojenja Clima Control dugoročno uklanja uslove za razvoj bakterija i drugih mikro organizama doprinoseći tako boljoj higijeni i dužem životnom veku jastuka.

Napomena: 
1. Isporuka jastuka se vrši kurirskom službom koja u datom trenutku ponudi najbolje uslove (cena, rok preuzimanja robe, rok isporuke), a cena isporuke zavisi od težine i gabarita poručenog/poručenih proizvoda.  Troškove isporuke snosi kupac.
2.  
Jastuci se pruzimaju samostalno u   Centrali   prodavnice nameštaja MOJ   DOM.