Pratite nas na
Početna strana > Novosti > Dušek Memory na sniženju

Dušek Memory na sniženju

Akcija "Glasaj i osvoji popust" je završena. Ubedljivu pobedu sa 452 glasa (od ukupno 573 glasova) odneo je dušek Memory, drugo mesto osvojio je Emperor, a treće Visco. Zahvaljući vašem izboru, dušek Memory biće na sniženju od 15 % do kraja ovog meseca za sve fanove naše stranice na Fejsbuku i pratioce na Tviteru.

 Popust možete da ostvarite online kupovinom dušeka preko našeg sajta  (www.mojdom.rs) ili u našim prodajnim salonima na Petlovom i Banovom brdu u Beogradu. (http://www.mojdom.rs/pages/prodajna-mesta.html)

 Ukoliko naručujete preko interneta, na sajtu ćete pronaći precizna uputstva o načinu naručivanja i plaćanja. Takođe, kada budete popunjavali Formular za porudžbinu potrebno je da u rubrici "Dodatne napomene" napišete Akcija Fejsbuk. Ukoliko kupujete u prodajnim salonima, prodavcu morate da naglasite da ste učestvovali u akciji "Glasaj i ostvari popust" ili da ste naš fan na društvenim mrežama Fejsbuk ili Tviter.

 "Moj dom" vrši besplatnu isporuku na užoj teritoriji Beograda. Troškovi dostave dušeka kurirskom službom na teritoriji Srbije iznose od 500 do 1500 dinara (u zavisnosti od udaljenosti).

 Sve dodatne informacije možete da dobijete pozivanjem telefona 011/2322-216, radnim danima od 9 do 20 časova i vikendom od 9 do 17 časova.

 Hvala što ste glasali i hvala na poverenju! Mi smo sigurni da ćete uživati na našim dušecima!