MOJ DOM


Dušek Biodream MAX ( ex Emperor ) 80x200 ili 190cm

 
 • Biodream MAX ( ex Emperor ) 80cm širine

 • Cena: 33.370  29.018  rsd
  Šifra: 028
  Marka: DreamTec  Biodream MAX ( ex Emperor ) je ekskluzivna varijanta dušeka Biodream, ali u odnosu na njega ima povećanu debljinu jezgra pa je time povećana i elastičnost, nosivost, izdržljivost, kao i vek trajanja. Takođe, jezgro je horizontalno profilisano što omogućava bolju transpiraciju i bolje odvođenje tokom noći akumulirane vlage.

  Jezgro je tako projektovano da ima 7 zona tvrdoće, čime je omogućeno bolje prilagođavanje, oblikovanje prema delovima tela koji imaju malu specifičnu površinu i usled toga vrše veći pritisak. 

  Jezgro – Visoko-elastična blok pena, velike gustine. Sirovina vodi poreklo iz proizvodnih pogona firme BAYER, Leverkuzen, Nemačka.

  Navlaka – štepana antialergijska sa antibakterijskim dejstvom, sašivena od najkvalitetnijeg materijala koji obezbeđuje miran, kvalitetan i zdrav san. Rajferšlus sa tri strane koji omogućava lako skidanje i pranje.

  Atestiran na zavodu za kontrolu nameštaja, pri šumarskom fakultetu sa najvišim ocenama Q-I za izdržljivost i kvalitet materijala izrade.

  Isporuka:
  odmah, ili najduže 15 dana
  Za užu teritoriju Beograda, usluga isporuke dušeka je gratis!

  Za teritoriju preko 20km od centralnog magacina salona nameštaja MOJ  DOM, isporuku vrši kurirska služba
   


  * MOJ DOM nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  MOJ DOM - Salon Nameštaja