MOJ DOM


Dušek LUX 140x190(200)cm

 
 • Duseci MOJ DOM Dušek LUX 140x190(200)

 • Cena: 19.253  17.503  rsd
  Šifra: lux-140/bs
  Marka: Beosmart  Dušek Lux
  dušeci sa žičanim jezgrom Beosmart

  Dimenzije:
  140x190(200)x18cm


  Žičano "bonel" jezgro čine dvokonusne visokougljenično-čelične žičane opruge debljine 2.2mm, specifično obrađene i spojene spiralnom žicom debljine 1.4mm.

  Filc-termofiksirana mešana tekstilna vlakna, je priheftan za žičano jezgro. Služi za izolaciju, učvršćuje dusek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.

  Poliuretanska pena debljine 5cm, koja je postavljena u bočnu šupljinu duž čitavog jezgra obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama. Sloj poliuretanske pene debljine 1cm postavljen sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost dušeka.

  Izvatirano industrijskom vatom. Ovakva vrsta punjenja obezbeđuje elastičnost i udobnost dušeka, čuva i izoluje toplotu, dok je ujedno i blokada protiv nastanjivanja grinja.

   Reteks 17gr/m² sjedinjuje štepani materijal sa donje strane i služi za učvršćivanje ukrasnog štepa.

  Presvlaka je izrađena od štepanog štofa, a sastav je 100% poliester.                                                                                                        

   U bočne strane dušeka ugrađen je po jedan lufter za cirkulaciju vazduha kroz dušek.

  Dusek je upakovan u PVC najlon.


  Napomena:  
  • Mere dušeka mogu odstupati u visinu, dužinu i širinu ±1cm.
  • Isporuka se vrši kurirskom službom. Cena isporuke za usluge kurirske službe zavisi od težine i gabarita konkretnog proizvoda.
  • BeoSmart Lux dušek se ne isporučuje na kućnu adresu, već ga Kupac pruzima lično, ili se isporuka vrši kurirskom službom gde Kupac sam snosi troškove isporuke.
  • U slučaju kupovine kreveta od punog drveta brenda Takto uz BeoSmart dušek Lux, besplatnu isporuku vrši MOJ DOM (važi za užu teritoriju Beograda).


  * MOJ DOM nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  MOJ DOM - Salon Nameštaja