MOJ DOM


Dušek STANDARD 80x190cm

 
 • Duseci MOJ DOM Dušek STANDARD 80x190

 • Cena: 9.740  8.855  rsd
  Šifra: standard80x190-bs
  Marka: Beosmart  Dušek sa žičanim jezgrom, "STANDARD" -Beosmart
  Dimenzije 80 x 190 x 18cm
   

  Žičano "bonel" jezgro čine dvokonusne visokougljenično-čelične žičane opruge debljine 2.2mm, specifično obrađene i spojene spiralnom žicom debljine 1.4mm.

  Filc-termofiksirana mešana tekstilna vlakna, je priheftan za žičano jezgro. Služi za izolaciju, učvršćuje dusek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.

  Poliuretanska pena debljine 5cm, koja je postavljena u bočnu šupljinu duž čitavog jezgra obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama. Sloj poliuretanske pene debljine 1cm postavljen sa obe strane jezgra obezbeđuje udobnost dušeka.

  Izvatirano industrijskom vatom. Ovakva vrsta punjenja obezbeđuje elastičnost i udobnost dušeka, čuva i izoluje toplotu, dok je ujedno i blokada protiv nastanjivanja grinja.

  Presvlaka je izrađena od štepanog štofa, a sastav je 100% poliester.                                                                                                        

  Dusek je upakovan u PVC najlon.


  Napomena:  
  • Dimenzije dušeka mogu odstupati ±1cm u visinu, dužinu i širinu.
  • BeoSmart dušek Standard 80x190cm se ne isporučuje na kućnu adresu, već ga Kupac pruzima lično, ili se isporuka vrši kurirskom službom gde Kupac sam snosi troškove isporuke.  
  • Cena isporuke za uslugu kurirske službe zavisi od težine i gabarita konkretnog proizvoda. 
  • U slučaju kupovine kreveta od punog drveta brenda  Takto  uz BeoSmart dušek Standard 80x190cm, besplatnu isporuku vrši MOJ DOM (važi za užu teritoriju Beograda).


  * MOJ DOM nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  MOJ DOM - Salon Nameštaja