Pratite nas na
Početna strana > Dušeci > Dušeci Dormeo > Duseci Air Comfort


Dusek Air Comfort

Cena:62.490 rsd

Šifra:dormeo_air comfort

Robna marka:Dormeo

Veličina:  
011/2370-490
Prosečna ocena: 4.00
Broj glasova: 3
Dušek AIR COMFORT  

Visina dušeka: 16 cm 

Svaki Air dušek  poseduje preko 150 pojedinačnih Octaspring® opruga , koje nisu povezane međusobno. i zasebno se prilagođavaju obliku Vašeg tela. 

 

Octaspring® , inovativna i fleksibilna pena koja se nalazi u Dormeo Air Comfort dušeku se uvek vraća u svoj prvobitni oblik, bez obzira na pritisak koji vršite na nju.
Takođe Dormeo Air dušeci imaju 3D prilagodljivost, tako da će uvek kreirati savršen oblik za adekvatnu potporu i udobnost Vašem telu..
 

Umesto da se odupire pritisku Vašeg tela, kada legnete na njega, Dormeo Air Comfort prihvata Vašu težinu i formira idealan položaj za zdravo i kvalitetno spavanje. Dormeo Air dušek ima 3 različite zone, sa različitim stepenom tvrdoće:

  • 2 mekše zone,  za noge i glavu.
  • Tvrđe, sive opruge u središtu,  za optimalnu podršku kukovima i lumbalnom delu kičme.Dušek Air Comfort ima dve strane:
  • tvrđa strana,  sa ecoccell penom na vrhu
  • mekša strana , sa memorijskom penom na vrhu


 

 

1. Penaste opruge

Svaka poliuretanska opruga pruža optimalnu čvrstinu i potporu određenim delovima tela. Dormeo Comfort dušek ima mekše opruge, koje se nalaze sa strana i pružaju podršku za noge i glavu, te čvršće sive opruge, koje pružaju čvršću podršku za lumbalni deo kičme i kukove.

2. Ecocell pena

Ecocell je viskoelastična pena, koja je kreirana s namerom da pruži čvršću podršku Vašem telu. Ecocell pena je trajno elastična, i neće promjeniti svoj oblik ni nakon mnogo godina korišćenja.

3. Prilagodljiv Vašoj kičmi

Mekana, osetljiva na dodir, ova pena pamti oblik Vašeg tela i svaki put Vam se savršeno prilagođava.

4. Presvlaka sa AirX 3D tkaninom

3D prilagodljivost Octaspring opruga omogućava savršen oblik za adekvatnu potporu i maksimalnu udobnost. U kombinaciji s 3D AirX tkaninom osigurava konstantan protok vazduha.

 

Rok isporuke: 2-5 dana